Čtrnáctka v přeboru dohrála

O víkendu skončila soutěž Krajského přeboru starších žáku ve futsale. Závěrečný turnaj se odehrál v Plzni na 31. ZŠ. Před turnajem existovala šance týmu U14 na umístění mezi nejlepšími čtyřmi týmy celé základní části. Stačila "drobnost" vyhrát všechna tři utkání a doufat v zaváhání klatovské U14. K zaváhání týmu Klatov U14, došlo v zápase s Domažlicemi U14, který skončil remízou. Šance na slibné umístění však padla hned v prvním zápase proti Klatovům U15. V tomto zápase jsme rychlostně ani silově nestíhali. Ze zápasu jsme odcházeli po výsledku 4:8 i s jednou velmi nepříjemnou ztrátou. Během zápasu se zranil Dan Žiačik, který zůstal ležet po souboji o míč s hráčem soupeře. 

V dalším zápase jsme nestačili na tým Tachova. V zápase jsme se sice dokázali dostat do vedení 2:1, ale nepodařilo se nám proměnit šance a soupeř nemilosrdně trestal. Konečné skóre 3:5.

Výhry se náš tým dočkal až v závěrečném zápase proti Přešticím U14. V tomto utkání jsme si zakombinovali a v tréninkovém tempu zvítězili 7:0.

FC Rokycany - Klatovy U15 4:8
Góly Rokycan: Kočí 2x, Vondryska, Chodora (PK) 

FC Rokycany - Tachov 3:5
Góly Rokycan: Tůma 2x, Vondryska

FC Rokycany - Přeštice U14 7:0
Góly Rokycan: Kočí 4x, Vondryska, Tůma, Chodora (PK)

Další články

Čtrnáctka schytala sedmičku.

Sedm gólů v síti Horažďovic